Μαθήτρια τσάκισε στο ξύλο αλλοδαπό που προσπάθησε να κλέψει την τσάντα της.

elas_lyste__blogspot_gr_

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Επίθεση δέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής  μαθήτρια Γυμνάσιου από μετανάστη, την ώρα που πήγαινε να συναντήσει την μητέρα της στη δουλειά για να επιστρέψουν μαζί στο σπίτι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του samos24, η μαθήτρια εβρισκόμενη μέρα μεσημέρι κοντά στο Δημοτικό Γηροκομείο της Σάμου, ένας μετανάστης προσπάθησε να της αποσπάσει την τσάντα που κρατούσε.

Ο μετανάστης επιχείρησε 3 με 4 φόρες να της αρπάξει την τσάντα αλλά η μαθήτρια δεν την άφηνε από τα χέρια της.

Ο δράστης αφού δεν τα κατάφερε,προέβη σε άσεμνες χειρονομίες και κινήσεις κατά της μαθήτριας.

Το ευτύχημα είναι οτι η ανήλικη στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί μαθήματα πολεμικών τεχνών και στην προσπάθεια της να τον απωθήσει,κράτησε την ψυχραιμία της και χρησιμοποίησε σωτήρια λαβή για την ίδια, με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω στο έδαφος και να διαφύγει.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου από τους γονείς του κοριτσιού.

Πηγή ➤ samos24.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου