Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από επίθεση σκύλου.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με βαριά τραύματα στο λαιμό και στο αυτί 50χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σοκαρισμένος από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο στη περιοχή του Δοκιμίου.

Πρόκειται, σύμφωνα με το agriniosite.gr, για ένα 50χρονο αστυνομικό, κάτοικο του Δήμου Αγρινίου που υπηρετεί στη Βόνιτσα. Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε μετά την επίθεση άμεσα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όμως σύμφωνα με πληροφορίες κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας η Ένωση είναι στο πλευρό του αστυνομικού…

Πηγή ➤ thestival

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου