Ελεύθερος με άδεια ο Κουφοντίνας - έξω απο την φυλακή τον υποδέχτηκε και ο γιος του Νίκου Βούτση.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, βρισκόταν μεταξύ των αλληλέγγυων που περίμεναν να βγει ο Δημήτρης Κουφοντίνας από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε διήμερη άδεια σήμερα, Πέμπτη 09.11.2017, από τις φυλακές Κορυδαλλού. Έξω από το σωφρονιστικό ίδρυμα, τον περίμενε ομάδα νεαρών, που φώναζε: «Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά«.

Ανάμεσά τους, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και ο γιος του Νίκου Βούτση, Γιώργος Βούτσης. Επίσης ένας νεαρός που είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη μαζί με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Βγήκε από την φυλακή με 48ωρη άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας – Μαζί του η Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του Εκτορας

Ήδη υπάρχουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δείχνουν τον γιο του προέδρου της Βουλής να βρίσκεται δίπλα στο ηγετικό στέλεχος της 17 Νοέμβρη. Και οι δύο άνδρες είναι χαμογελαστοί, ενώ ο Γιώργος Βούτσης φορά ένα λαδί μπουφάν κι ένα μπλε καπέλο.

Πηγή ➤ newsit

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου