ΡΟΜΑ επιτέθηκαν σε εγκλωβισμένους από το χιόνι οδηγούς στο Πυρί Θήβας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το βράδυ της Πέμπτης εγκλωβισμένοι οδηγοί  που κατευθύνονταν προς Λιβαδειά, δέχθηκαν επίθεση από ΡΟΜΑ στο ύψος της αερογέφυρας στο Πυρί της Θήβας.

Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα πριν την αερογέφυρα του Πυριού, το οποίο υπέθεσαν ότι οφείλονταν στην έντονη χιονόπτωση. Μετά από λίγη ώρα, τα αυτοκίνητα επιχειρούσαν με δυσκολία να κάνουν αναστροφή και να συνεχίσουν την πορεία τους από παράδρομο που περνά κάτω από τη γέφυρα του τρένου και οδηγεί στην πλατεία του Πυριού, χωρίς και πάλι να τα καταφέρουν.

Εντρομοι οι οδηγοί είδαν ΡΟΜΑ να ξυλοκοπούν οδηγούς και να τους αρπάζουν κινητά και τσάντες, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Πολλοί από τους οδηγούς επέστρεψαν πίσω προς την εθνική οδό, ενώ και από υπάλληλο των διοδίων επιβεβαιώνεται ότι τουλάχιστον 2 οδηγοί αυτοκινήτων πέρασαν τα διόδια αιμόφυρτοι!

exeisminima.gr
Πηγή ➤ exeisminima.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου