Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της 44χρονης - Είχε δανείσει 100.000 ευρώ???

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της 44χρονης μητέρας, Ειρήνης Λαγούδη από την Αιτωλοακαρνανία, καθώς η οικογένειά της επιμένει ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής μετά την νεκροψία που διεξήγαγε.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, που έχει προσλάβει η οικογένεια, Κώστας Σπύρου εμφανίζεται πεπεισμένος πως πρόκειται για έγκλημα. Οι έρευνες που διεξήχθησαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης έδειξαν ότι η γυναίκα είχε δώσει το ποσό των 100.000 ευρώ, κάτι που ωστόσο μένει να αποδειχθεί.

Παράλληλα, ο ερευνητής υποστήριξε ότι στη δολοφονία της Ειρήνης συμμετείχαν δύο άτομα.

«Τη γυναίκα τη σκότωσαν κάπου στην περιοχή και ύστερα από ώρες την μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή. Η γυναίκα είχε προσπαθήσει να προστατευτεί βάζοντας τα χέρια της στο πρόσωπό της. Είχαν καεί λίγο τα μαλλιά της και λίγο τα χέρια της» ανέφερε.

Τι συνέβη με το κινητό της

Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης το οποίο φαίνεται πως αποτελεί «κλειδί» στην υποθεση και θα λύσει πολλά ερωτήματα.

Όπως αποκάλυψε η Aγγελική Nικολούλη το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στο δελτίο ειδήσεων του “Alpha”, η 44χρονη μητέρα λίγες μέρες πριν επιστρέψει στο χωριό της, φέρεται να άφησε ένα λάπτοπ και  ένα κινητό τηλέφωνο σε εξειδικευμένο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Αθήνα όπου βρισκόταν.

Σύμφωνα με την πληροφορία που έφτασε από έγκυρη πηγή στην εκπομπή, κανείς μέχρι σήμερα δεν αναζήτησε τις συγκεκριμένες συσκευές, ούτε έχει γίνει γνωστό αν ανήκουν στην ίδια ή σε κάποιο από τα παιδιά της ή σε άλλο πρόσωπο.

Πιθανότατα να τα άφησε εκεί για επισκευή. Το κινητό πάντως δεν ήταν αυτό που είχε μαζί της, τη μέρα που βρέθηκε νεκρή.

Πηγή ➤ koutipandoras

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου