Την ημέρα της Ποντιακής Γενοκτονίας 19 Μαίου διάλεξαν για να διοργανώσουν το gay parade μαζί με "(λαθρο)μετανάστες)"...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Προκαλούν και πάλι αφού την ημέρα που θα διοργανώνεται εκδήλωση μνήμης στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για τα θύματα της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, λίγα μέτρα πιο πάνω στο άγαλμα του Βενιζέλου επέλεξαν να διοργανώσουν το δικό τους παρδαλό gay parade μαζί με λαθρομετανάστες και drug queens!

Ποός το επιτρέπει αυτό την ημέρα αυτή - ποιός είναι αυτός που στις φλέβες του δεν κυλάει Ελληνικό αίμα???Δεν αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτό είναι μια ύπουλη και πρόστυχη πρόκληση προς τους Έλληνες νοικοκυραίους και οικογενειάρχες που έχουν μνήμη και αξίες; Ποιός οργανώνει και ποιός είναι χορηγός σε όλον αυτόν τον συρφετό που θα προσπαθήσει να γελοιοποιήσει την ιερή αυτή μέρα μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού???

Ελπίζουμε να είναι μια κακόγουστη φάρσα.

Πηγή ➤ kosmos-press

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου