Θανατική ποινή για όποιον σκοτώσει Αστυνομικό - ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΑΜΠ.

ELASLYSTE-BLOGSPOT

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μπορει να τον κατηγορουν για διαφορα , αλλα πολλες φορες πρεπει να του βγαζουμε το καπελο.

Την επιβολή της θανατικής ποινής σε εκείνους που καταδικάζονται για τη δολοφονία αστυνομικών, ζήτησε την Τρίτη, με δηλώσεις του, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ,
μιλώντας σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη των ενστόλων που έχουν πέσει την ώρα του καθήκοντος.

«Οι εγκληματίες που σκοτώνουν τους αστυνομικούς μας, πρέπει να τιμωρούνται με τη θανατική ποινή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας πως οι επιθέσεις αυτές πρέπει να λήξουν τώρα.

Είπε επίσης ότι ανέθεσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης να «κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να υπερασπιστεί τις ζωές των αμερικανικών αρχών επιβολής του νόμου».

Πηγή ➤ tribune.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου